Verhuizen
Tsjonge, jonge jonge, wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd. Niet alleen had Petit met de Corona crisis te maken maar ook nog eens met het feit dat er een andere locatie gevonden moest worden.
Quarantaine
"Elk nadeel heeft zijn voordeel" tja, Petit kan niet open maar wel kunnen wij nu lekker doorwerken om de studio's sneller klaar te krijgen. Hoewel het een lastige periode is financieel en moet er veel geregeld worden, zetten wij de schouders eronder om er sterker uit te komen...
De verbouwing is begonnen
En dan is het zover en oh, wat spannend. Een nieuwe fase in het ondernemen. Hoewel ik er ontzettend veel zin in heb vind ik het tegelijkertijd ook erg angstaanjagend..krijg ik het financieel voor elkaar ? Zeker nu dat er toch een akoestisch rapport moet komen voor een behoorlijk bedrag en komt het dan wel goed...Zoveel zorgen maar toch zie ik het positief in. Soms moet je gewoon in het diepe springen...
Iets nieuws
Het einde en een nieuw begin gaan hand in hand!
Tijd voor nieuwe en mooie dingen
De tijd houdt geen pauze. En zoals ik het zie kunnen wij mensen veel meer. Wij hoeven niet ons leven lang omdat wij toevallig een bepaalde keuze hebben gemaakt dat altijd maar te blijven doen. Doordat wij onszelf uitdagen om ook andere interessante ontwikkelingen de kans geven en de kansen zien die ons aangeboden worden kunnen wij onszelf soms versteld doen staan...
/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fk%2Fr%2Ft%2Ftemp-lpuueapabeglihcxtitx%2Fvpte4b%2FCBD99321-76CE-43FE-A5F1-41F0278C9D5A.jpeg)
Het einde en een nieuw begin gaan hand in hand!

En dan is het ineens zover. De laatste kookworkshop. Na 16 jaar met pannen en potten in het rond te hebben gelopen was ineens de beslissing daar. Het is tijd voor nieuwe dingen, andere dingen. Het is tijd om de creativiteit weer zijn werk te laten doen. Wat een leuke dingen heb ik meegemaakt in de keuken. Maar wat was ik ook soms gefrustreerd over alle diëten waar mensen mee kwamen maar toch een oplossing zien te vinden voor alle creatieve dieetwensen :) Van House of spice naar House of Cooking en nu neemt Petit théâtre het stokje over en ga ik mij volledig focussen op de muziek. Tegelijkertijd is het ook reuze spannend. Morgen gaat voor het laatst de temperatuur hoog oplopen on positieve zin in de kookstudio en verheug ik mij op de verbouwing...Dank aan alle bedrijven en particuliere gezelschappen die in mijn kleine keuken hebben gestaan...
Reactie plaatsen
Reacties