Home » Verhuizen

Verhuizen

Gepubliceerd op 23 juli 2020 om 12:16

Tsjonge, jonge jonge, wat is er de afgelopen tijd veel gebeurd. Niet alleen had Petit met de Corona crisis te maken maar ook nog eens met het feit dat er een andere locatie gevonden moest worden.

Na 12 jaar aan de Turfsingel te hebben gezeten gaat Petit verhuizen naar dit fantastische pandje 200 meter verderop....Kolendrift 19...Wie had dit kunnen denken. Het heeft wat "bloed, zweet en tranen" gekost maar er gaat iets fantastisch gebeuren.

 

Natuurlijk begrijpen jullie dat voor het zover was de nodige emoties losgekomen zijn. Zo gaat dat in het leven. Wanneer iemand een deur erg hard voor je dicht slaat dan gaat er ergens een raam voor je open en zie je dan pas waarschijnlijk het pad wat je moet volgen.

 

Maar wat zijn bestaan er toch waanzinnig lieve mensen. Ik weet niet hoe ik sommige mensen moet bedanken voor de steun die Petit gekregen heeft tijdens het hoogtepunt van de lockdown. Het enige dat ik kan bedenken is er voor te zorgen dat Petit altijd een plek blijft waar iedereen zich thuis kan voelen...


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Dana Jacson
10 maanden geleden

Keep up the great work and thank you for your motivation!